Femei de succes din întreaga lume, inspirație pentru noua colecție de păpuși Barbie – Iris Apfel, Frida Kahlo, Amelia Earhart sau Gabby Douglas.

Barbie a lansat de curând cea mai ambițioasa colecție de păpuși de până acum. Femei de succes din întreaga lume au servit ca inspirație pentru realizarea noilor modele. Ideea a venit după ce foarte mulți părinți s-au plâns că păpușile Barbie promovează stereotipuri false. Compania sper ca prin această colecție de păpuși să le prezinte copiilor modele demne de urmat. Iris ApfelFrida KahloAmelia Earhart, Sara Gama, Katherine Johnson, Ashley Graham, Hélène Darroze sau regizoarea Patty Jenkins, cunoscută pentru producția Wonder Womansunt doar câteva dintre femeile incluse în această campanie.

Gigi Hadid, Ashley Graham, Zendaya sau Iris Apfel sunt celebritățile care au primit odată cu lansarea acestei colecții câte o păpușă realizată după înfățișarea lor.

În toamna acestui an va fi lansată o altă colecție de păpuși împreună cu Iris Apfel. Celebrul fashion icon îi va ajuta pe creatorii Barbie să realizeze o serie de păpuși care vor purta ținute inspirate din stilul său vestimentar.

Voi ce părere aveți despre noile păpuși Barbie? Care este modelul vostru preferat? Eu visez deja la o păpușă Iris Apfel 🙂

sursa foto: Bored Panda

Love & Hugs,

I.I 😀

Dacă ți-a plăcut acest articol nu uita că îmi poți da un like aici pentru a vedea și următoarele mele postări. Mulțumesc!

 

2 thoughts on “Femei de succes din întreaga lume, inspirație pentru noua colecție de păpuși Barbie – Iris Apfel, Frida Kahlo, Amelia Earhart sau Gabby Douglas.

  • April 4, 2018 at 02:04
    Permalink

    @Mihai, cred că ieșeau. Dar ți-am zis că n-am inspirație ca tine sau @Elena. Trebuie să-mi ridice cineva la fileu un subiect. Uram compunerile libere în școală. Bine, le uram și p-alea cu subiect impus, mai ales după ce mi s-a explicat de vreo câteva ori că treburi de genul “am furat porumb, “am îmbătat porcul, “am înhămat câinele la căruță și m-a mușcat, nu au ce căuta într-o compunere cu tema “Cum mi-am petrecut vacanța. Ca să nu mai zic că, la alea de X rânduri, scriam atât de lăbărțat și cu font de minim 16, ca să le termin în maxim 4 propoziții. Bătaia pentru nota proastă și scrisul oribil nu prea ajuta. Îţi place sau nu: 2 0

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *