To top
8 Jul

Food bloggers – Cine mă inspiră în bucătărie

Atunci când vine vorba de mâncare mă gândesc imediat la food bloggers. De la ei mă inspir de fiecare dată când vreau să încerc o rețetă nouă sau un restaurant nou, știu că ei au întotdeauna cele mai bune recomandări. Zilele trecute am și realizat un material despre food bloggers și despre cum au evoluat lucrurile în această zonă de blogging. În material am vorbit despre Mihaela Sava și Oana Titică.

Lista food bloggerilor care mă inspiră este, însă, mult mai mare. Din păcate nu i-am putut menționa pe toți în materialul diguzat la Digimatinal. Așa că mai jos aveți o listă cu cei pe care îi urmăresc constant pe Instagram și Youtube.

Adi Hădean este un profesionist desăvârșit din toate punctele de vedere. Nu știu cum își găsește timp pentru toate lucrurile pe care le face, dar se vede că face totul cu pasiune. Este un exemplu pentru toți bloggerii din România.

Cristina Mazilu este cunoscută drept Mazilique. Nu o cunosc personal, dar o urmăresc de câțiva ani buni pe rețelele de socializare și îmi place tare mult ceea ce face. Nu prea îmi ies mie rețetele ei, dar problema e la mine, nu la ea 😛

Cătălina Bucur, de la Sunny Side Up, mi-a fost colegă la Digi24 și știu cât de multă muncă a investit în blogul său. Am și avut ocazia să gust o parte dintre preparatele sale și vă garantez că știe despre ce vorbește pe blog. Follow her aici și aici.

Oana Titică este cunoscută drept Chicineta. Da! Despre ea am vorbit și în materialul de mai sus, dar este awesome și face și niște super farfurii 😀

Gabriela Simion este o fostă concurentă de la MasterChef. Nu o cunosc nici pe ea personal, dar o urmăresc pe Instagram și îmi place ce văd. Îmi place că postează des și pe Instastories și e foarte creativă. Mă inspiră 😛

Ramona Constantinescu este autoarea blogului Gust Verde. Cred că este primul food blogger care mi-a atras atenția în social media. Nici nu mai știu de cât timp o urmăresc. Ramona este și autoarea unei cărți de bucate.

Izabela Pănescu este realizatoarea emisiunii Tinerețe fără bătrânețe, de la Digi24 și este cunoscută pentru faptul că promovează un stil de viață sănătos, iar, de curând, a început să facă și rețete video, pe care le găsiți aici.

food bloggers de urmarit

Mihaela Sava, cunoscută drept Prăjiturela, este unul dintre bloggerii mei preferați. Nu o urmăresc doar pentru rețetele sale cu poveste, ci și pentru stilul său de viață. Este un om super creativ și optimist, mereu cu zâmbetul pe buze. Mare nevoie avem de astfel de oameni 😛

food bloggers recomandări

Pe final, vă spun doar că la noi în familie soțul este cel care gătește și o face foarte bine. Nu vreau să vă imaginați că sunt vreo expertă în bucătărie pentru că sunt departe de așa ceva.  Sunt tare curioasă pe cine urmăriți voi din zona de food blogging. Cine mi-a scăpat? Pe cine mă sfătuiți să mai urmăresc?

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-mi dai un like aici pentru a fi la curent cu postările mele. Mulțumesc!

Cu drag, 
I.I 😀

sursa foto: Instagram

No Comments

Leave a reply