To top
26 Nov

Allianz Arena – Champions League Experience

Dacă nu ați fost până acum la un meci de Champions League vă recomand s-o faceți cât mai curând. Este o experiență ce nu trebuie ratată indiferent dacă sunteți sau nu pasionați de fotbal. Anul trecut am încercat și eu experiența Champions League și nu oriunde, ci pe Allianz Arena. Unul dintre cele mai spectaculoase stadioane din Europa.

alianz arena

champions iuliaionescu

Am fost pentru prima dată pe Allianz Arena și mi-a plăcut la nebunie. Soțul meu este unul dintre cei mai înfocați fani ai echipei Bayern Munchen și a încercat de multe ori să-mi insufle această pasiune. Trebuie să recunosc, însă, că până să ajung pe Allianz Arena nu prea am înțeles pentru ce e toată agitația, dar acum lucrurile stau cu totul altfel. Ich bin Bayern Fan 🙂

iuliaionescu

iulia ionescu pe alianz arena

Mi-a plăcut foarte mult atmosfera. Mi-au plăcut oamenii. Nemții sunt destul de împătimiți atunci când vine vorba de fotbal, dar sunt extrem de civilizați. Ce-i drept am avut și locuri foarte bune. Am fost la doar câțiva metri de Lewandowki când a marcat golul de 2-0 împotriva celor de la Olympiakos. Mulțumim, UEFA Champions League! Stadionul este genial. Aproape că nici nu mi-a fost frig deși afară erau -4 grade.

DSCN0487

iulia ionescu la champions league

Singurul mare dezavantaj a fost că nu am putut sta întotdeauna cu soțul meu pentru că el s-a aflat la meci și în calitate de jurnalist.

DSCN0528

ovidiu ionescu

DSCN0518

ovidiu ionescu pe alianz arena

ovidiu ionescu dolce sport

Cu toate astea, nu pot să spun că m-am plictisit vreo secundă. Atunci când Ovidiu Ionescu avea treabă eu testam bunătățile de la Champions League Club. Preferatele mele au fost jeleurile 🙂

iulia ionescu la champions league

DSCN0550

DSCN0542

iulia ionescu pe alianz arenaPe lângă spectacolul din teren, organizatorii îți pun la dispoziție mâncare și Heineken din belșug, dar și multe alt distracții care transformă experiența Champions League în ceva wow!

DSCN0538

iulia ionescu

DSCN0597

iulia ionescu la champions club

IULIA IONESCU 2În fotografia de mai sus sunt alături de vărul meu, Sorin Smeianu, care locuiește deja de doi ani în Germania și ne-a însoțit la meci.

alianz arena

Meciul s-a terminat 4-0 pentru Bayern Munchen. Nu au existat conflicte și nici probleme de organizare.  Toți cei 70.000 de spectatori ai meciului au părăsit stadionul în doar câteva minute după fluierul de final al partidei. Vreau să cred că le-am purtat noroc și abia aștept să revin pe Allianz Arena!

 

P.S

Imediat după plecarea spectatorilor au și apărut pe teren cei care se ocupă de întreținerea gazonului!

 

 

No Comments

Leave a reply