To top
3 Jan

Burnt – Bradley Cooper e delicios

Nu ai poftă de mâncare? Uită-te la Burnt! Nu ai cum să nu devorezi tot ce ai în frigider după ce vezi minunățiile gătite în acest film. Pe lângă asta, Bradley Cooper e fabulos în rolul bucătarului nebun și arogant care vrea să-și redreseze cariera și să obțină cea de-a treia stea Michelin. Merită să-l vezi!

burnt iulia ionescu

Până să mă uit la Burnt nu prea înțelegeam toată nebunia asta pentru perfecțiune în bucătărie. Nici nu prea gătesc și, sincer, spre rușinea mea, nici nu știam exact ce înseamnă acele stele Michelin la care râvnesc toți bucătarii. Acum, altfel intru într-un restaurant care se respectă. Probabil că există și o foarte inteligentă strategie de marketing în spatele acestui film, dar îi respect chiar și pentru asta.

https://www.youtube.com/watch?v=HXaff0PpszM

Filmul ar fi inspirat din viața faimosului bucătar Gordon Ramsay. Bradley Cooper a stat câteva luni bune în preajma lui Ramsey pentru a înțelege viața unui astfel de bucătar. Acesta deține peste 30 de restaurante în întreaga lume și a obținut 16 stele Michelin în toată cariera sa.

109832349va011-relativity-m

sursa foto: BURNT

 

 

No Comments

Leave a reply