To top
29 Jan

Ce animații vedem în 2016 – First Official trailers

The Secret Life of Pets, Trolls sau Angry Birds sunt doar trei dintre animațiile care vor fi lansate în 2016. Nu lipsesc, însă, nici continuările unor animații deja îndrăgite, cum ar fi Kung Fu Panda, Ice Age sau Frozen. Producția pe care o aștept, însă, cu cel mai mare interes se va lansa în România pe 5 august și spune poveștile animalelor noastre de companie. Mai jos aveți primul poster oficial.

SINGURI ACASA

Dacă vreți să vedeți ce fac pisicile sau câinii voștri atunci când nu sunteți acasă, trebuie să vă uitați la The Secret Life of Pets. Cel mai recent trailer a fost lansat abia acum câteva zile.

O altă animație inedită pe care abia aștept s-o văd anul acesta este Trolls. Primul trailer oficial abia a fost lansat. Premiera mondială va avea loc abia pe 4 noiembrie. Printre actorii care le vor da viața personajelor se vor afla Anna Kendrick, Justin Timberlake, Russell Brand și Gwen Stefani.

Animația care se anunță a fi cea mai populară anul acesta este și cea care se bucura deja, fără dar și poate, de un capital de imagine destul de mare. Angry Birds va ajunge în cinematografele din România în luna mai.

Cât despre animațiile pe care deja atât cei mici, cât și cei mari le îndrăgesc de câțiva ani buni, nici nu e nevoie să spun foarte multe lucruri. Kung Fu Panda 3 va fi lansat în luna martie. Urmând apoi, în luna iulie, Ice Age: Collision Course. Epoca de Gheață a ajuns deja la cea de-a cincea parte și nu cred că se va opri aici.

Dacă ați accesat, însă, acest link pentru a afla când va fi lansată cea de-a doua parte a celei mai bune animații a tuturor timpurilor, îmi pare rău că trebuie să vă dezamăgesc. Momentan nu există niciun trailer oficial pentru Frozen 2 și nici nu a fost anunțată o dată exactă pentru lansare. Așteptarea nu este, totuși, un semn rău. Înseamnă că cei care au creat povestea Annei și a Elsei chiar vor să lanseze anul acesta cu o animație mult mai bună decât prima.

 

sursa foto: Ro Image

No Comments

Leave a reply