To top
9 Dec

Cloud NO. 9 – Ediţia de Crăciun

Ediţia de Crăciun a cunoscutului târg Cloud No. 9 va avea loc în perioada 19 – 20 decembrie, la The Ark. Vor fi două zile pline de surprize şi de oameni mişto, care abia aşteaptă să-şi prezinte creaţiile.

CLOUD-NO.-9

Andreea Raicu, Ana Morodan, Dana Rogoz, Stephan Pelger, Ioana Ciolacu, Bianca Georgescu, LURE, Izabela Măndoiu, Mihaela Crețescu, Sperimentale, Chemistry, Laura Olaru, Iutta, Noon sau Alexandra Nacu sunt doar câțiva dintre designerii și antreprenorii care vor fi prezenți la eveniment.

06_7470616940038339180_o

Cloche

O prezenţă importantă şi rară la acest târg o constituie cei de la Trendyfair. Singurul outlet online din România, unde poţi vinde sau de unde poţi cumpăra piese pre-owned ale celor mai cool branduri din lume. Preţurile nu sunt, însă, cele mai accesibile, dar având în vedere calitatea produselor putem spune că este unul dintre magazinele online în care putem investi cu încredere.

Trendyfair

O altă surpriză importantă pe care ne-o pregătesc organizatorii târgului este întâlnirea cu Ana Morodan şi Ileana Badiu. Cele două antreprenoare vor susţine un workshop gratuit, unde ne vor povesti cum şi-au construit afacerile de succes.

Ileana Badiu si Ana Morodan

Aşadar, un loc frumos unde puteți cunoaște oameni interesanți și de unde puteţi cumpăra cadouri superbe de Crăciun.

Enjoy!

No Comments

Leave a reply