To top
28 Nov

Landshut – Germany

Landshut este un orășel din Germania, aflat la vreo 60 km de Munchen, de care eu și soțul meu ne-am îndrăgostit iremediabil. Este genul de oraș unde ne-am vedea locuind. Liniștit, dar nici prea liniștit, peisaje de poveste și condiții ideale pentru bicicliști.

landshut

biciclisti landshut

 

Landshut

 

DSCN0638

iulia ionescu in Landshut

LANDSHUT IULIA IONESCU

Am fost cazați la Hotel Michel, la doar două minute de centrul orașului. Serviciile au fost foarte bune, iar dimineața, la micul dejun, ne bucuram de o priveliște minunată spre râul Isar și biserica St. Martin.

hotel michel

hotel michel view

hotel michel view

raul isar

Orașul are peste 60.000 de locuitori și este plasat în cea mai bună zonă a Bavariei. Rata șomajului aici este de 1, 1%. Practic, inexistent.

landshut tree

isar river

Am vizitat Landshut la sfârșitul lunii noiembrie. A fost, într-adevăr, îngrozitor de frig. Am prins chiar și -3 grade, dar, din fericire, în oraș era deja o atmosferă de Crăciun de care nu aveai cum să nu te bucuri.

Landshut city center

landshut shop

 

landshut mugs

iulia si ovidiu ionescu

lacat landshut

pod landshut

michel hotel

Dacă sunteți în căutarea unui city break în Landshut, este foarte important să știți că orașul este la doar 35km de Franz Josef Strauss International Airport. Noi am zburat cu Tarom și biletele au fost luate cu câteva luni înainte.

Love, 

I.I 😀

No Comments

Leave a reply