To top
7 Jan

Legend – Tom Hardy în dublu rol

Legend spune poveste unor cunoscuți gangsteri britanici din anii 60′, frații Reggie și Ronnie Kray. Ambele personaje sunt interpretate fabulos de câtre Tom Hardy, unul dintre cei mai populari actori ai momentului și unul dintre preferații mei.

legend-tom-hardy

Prestația lui Tom Hardy în dublu rol nu este, însă,  singurul motiv pentru care v-aș recomanda acest film. Ceea ce m-a surprins plăcut a fost că nu e doar încă un film cu gangsteri. E mai mult decât atât. E o poveste reală. Este vorba despre familie, iubire, relația puternică dintre doi frați și compromisurile pe care le facem pentru cei dragi. O să înţelegeţi la ce mă refer după ce veţi vedea filmul 🙂

Deși s-au făcut zeci de filme despre mafioți, prea puține dintre ele au fost despre infractorii britanici. Legend schimbă puţin situaţia. Personal, nu am auzit despre fraţii Kray până să văd acest film și trebuie să recunosc că este o poveste diferită față de restul filmelor cu mafioți pe care le-am văzut până acum. O poveste pe care ar trebui s-o afle cât mai mulți oameni.

legend-poster-tom-hardy

 

No Comments

Leave a reply