To top
30 Nov

Made in Ro – Târg de design românesc

Unul dintre cele mai frumoase evenimente al acestui sfârșit de an este cu siguranță Made in RO – târg de design românesc organizat de cei de la DESIGNIST. Am fost și anul trecut la eveniment, la cea de-a șasea ediție. Atunci l-am descoperit și am fost plăcut surprinsă de minunățiile Made in Ro pe care le-am găsit acolo, dar și de oamenii care le fac și poveștile lor.

Made-in-RO-Targ-de-design-romanesc-editia-7-vizual-call-for-projectsMade in RO este locul ideal dacă ești în căutarea unor cadouri originale și de bună calitate.  Echipa DESIGNIST își alege cu foarte mare atenție expozanții așa că puteți fi siguri că nu vă pierdeți timpul dacă ajungeți la acest târg. Sunt promovate în mod special produsele din zona home & deco, dar nu lipsesc nici decorațiunile de crăciun, accesoriile sau hainele.

Naphtaline - scaun de design personalizat

LUT - bol ceramic

Anul acesta își vor expune produsele peste 60 de designeri români din toată țara.  Mai jos aveți mai multe fotografii cu produsele lor. Detalii despre fiecare în parte găsiți pe www.designist.ro

Ceramic Sparrow - casuta ceramica cu lumanare

cerdak. - lampa ceramica

Pernuțe cactuși by Home Creators

Lia Radoi- Papusa Mara

Eugen Cerchez - decoratiuni

Ubikubi - set Albe - recipiente pentru bucatarieVă recomand să le acordați atenție în mod special celor de la Dare to Rug, primul brand de design românes ce produce covoare hand-tufted și Paharelor Pointer, care anul acesta au obținut un premiu internațional pentru designul de produs- Red Dot Design Award.

Dare to Rug - covor romanesc cu design contemporan

Ramona Enache - set de pahare de vin Pointer - mentiune speciala Red Dot Design Award

Ediția din acest an a evenimentului se va desfășura în perioada 19 – 20 decembrie, la Impact Hub Bucharest, aflat în centrul Bucureștiului, pe strada Halelor nr 5, în Piața Unirii.

Enjoy!

sursă foto: DESIGNIST

No Comments

Leave a reply