To top
14 Feb

#MărțișorulFericit – Cadoul ideal pentru cei care vor să facă o faptă bună

Pentru că se apropie ziua de 1 martie și știu că sunteți deja în căutarea cadoului ideal pentru femeile din viața voastră m-am gândit să vă propun și eu un mărțișor…#mărțișorulfericit

iulia-ionescu-martisorulfericit

Povestea #mărtisoruluifericit este una specială pentru că are puterea să facă mai mulți oameni fericiți în același timp.  Pe lângă zâmbetul pe care îl va aduce pe chipul celei care îl va purta, vor exista și zâmbetele celor care vor beneficia de banii pe care îi vom dona după vânzarea acestor mărțișoare.

martisorul fericit

Prețul unui #mărțișorfericit este de 15 lei, iar banii strânși din vânzarea tuturor mărțișoarelor vor fi donați programului de vârstnici, din cadrul Fundației Principesa Margareta. Așadar, o ocazie numai bună de a face fericite mai multe doamne în același timp 🙂 Mai multe informații despre donații și programele Fundației Principesa Margareta găsiți aici. Orice ajutor, indiferent cât de mic, este binevenit oricând. Le mulțumesc celor de la Fundație pentru susținerea și încrederea acordată!

martisorulfericit-iulia-ionescu-web-res-32Mărțișoarele sunt realizate în complicitate cu cei de la Danu, cărora le mulțumesc pe această cale pentru ajutorul necondiționat. Nu aș fi realizat această campanie fără ei. Mai multe accesorii realizate de ei găsiți aici. Vi le recomand cu încredere! Eu port la mână de aproape patru săptămâni #martisorulfericit realizat de ei și este intact.

sedinta-foto-iulia-ionescu-web-res-37

Pentru comenzi îmi puteți scrie pe facebook aici sau pe mail la [email protected]. În București, transportul este gratuit! Acolo unde pot, voi face personal livrările. Abia aștept să aud părerile voastre. Sper să avem parte de un feedback bun și să reușim să videm cât mai multe #mărțișoarefericite. Rețeta este foarte simplă. Mai multe mărțișoare… mai multe zâmbete 🙂 🙂 🙂

Wish me luck & Don’t forget! Sharing is caring 🙂

credit foto: Dragoș Asaftei

make-up: Stella Badea

locație: Cinematograful Eforie

Leave a reply