To top
1 Sep

Moritz Eis – Cea mai bună înghețată din Chile, acum și în România

Vara aceasta mi-am potolit pofta de înghețată la Moritz Eis, în zona Floreasca (Strada Frederic Chopin 10-12), iar acum sunt tare fericită că s-a deschis și cea de-a doua locație Moritz Eis din București, lângă Ateneul Român (Strada Episcopiei nr 6), una dintre cele mai frumoase zone din Capitală 😀 😛 🙂 😀  It’s kind of my favorite place 😀 So, happy me! Acum pot savura înghețata preferată în locul preferat

Iulia Ionescu

Iulia Ionescu

Iulia Ionescu

Cei care mă cunosc știu că sunt înnebunită după înghețata artizanală. Cred că am testat toate gelateriile din București. Ceea ce mi-a atras, însă, atenția la cei de la Moritz Eis este că ingredientele sunt 100% naturale, iar aromele sunt…WOW! Preferata mea este cea cu ciocolată albă. Vă recomand, însă, și aromele cu fructe – afine, piersici sau căpșune. Fructele pe care le folosesc sunt autohtone. Zmeura este achiziționată din Transilvania, afinele din Covasna și lavanda din Cluj. Ciocolata este, însă, belgiană 😀

Moritz Eis România

Iulia IonescuMoritz Eis România face parte dintr-un lanț internațional de gelaterii. Prima locație Moritz Eis a fost deschisă în Serbia, în anul 2012. Au urmat apoi gelaterii noi în Muntenegru, Ungaria, Chile și, începând cu această vară, în România.

Moritz Eis România

Iulia Ionescu Pe lângă cele două locații Moritz Eis din Capitală, mai există o locație în Cluj-Napoca, în Piața Unirii, și urmează să fie inaugurată o gelaterie și în Timișoara, tot în Piața Unirii, iar în vara anului următor va fi deschisă o gelaterie Moritz Eis și la malul mării, în Mamaia. Can’t wait 😀

Iulia Ionescu Moritz Eis

Iulia Ionescu Moritz EisPersonal am gustat doar înghețata Moritz Eis din Capitală, dar sunt tare curioasă dacă cea din Chile, Ungaria sau Muntenegru este la fel de bună ca cea de aici. Voi ați fost în vreo altă locație Moritz Eis? Dacă da, cum vi s-a părut înghețata? Care sunt aromele voastre preferate? Aștept părerile voastre

Love,

I.I 😀

Foto by Elena Cosma

Make-up by Denise Hotăran 

Ice cream by Moritz Eis

2 Comments

Leave a reply