To top
29 Nov

Poveste de dragoste – Check it out

Tocmai am văzut Poveste de dragoste! Mi-a plăcut! Dragoș Bucur și Raluca Aprodu au fost o alegere foarte bună pentru rolurile principale. Aprilia (Raluca Aprodu) și Sebastian (Dragoș Bucur) sunt doi tineri îndrăgostiți pe care n-ai cum să nu-i îndrăgești. Recunosc că trailerul filmului m-a indus puțin în eroare. M-am așteptat la altceva, dar mi-a plăcut ce am văzut.

poveste de dragoste posterAcțiunea filmului are loc în Brașov. M-am bucurat să văd că nu a fost filmat în București. Orașul de sub Tâmpa arată superb în perioada sărbătorilor de iarnă, iar asta se vede și în film. Cadrele cu orașul sunt feerice.

poveste de dragoste

Sebastian este un violonist extrem de talentat, în timp ce Aprilia este o tânără  și frumoasă actriță, aflată la începutul carierei. Lucurile se schimbă total, însă, după ce se întâlnesc și se îndrăgostesc.

Povestea lor de dragoste este prezentată într-un mod tare frumos. Sunt foarte multe momente haioase în film. Cei doi actori chiar reușesc să te facă să realizezi cât de frumoase și fericite sunt clipele simple trăite în doi. Din păcate, însă, ca în orice film, există și personaje negative care încearcă să strice ceea ce au cei doi. Nu lipsesc nici clișeele, dar unora chiar le plac clișeele, iar eu îi înțeleg perfect 🙂

Este exact filmul pe care ar trebui să-l vedem în perioada asta. Raluca Aprodu este superbă, iar Dragoș Bucur este de admirat pentru cum reușește să se reinventeze pentru fiecare rol. Nu-i stă rău nici cu părul lung:))

poveste de dragoste

Mai sus aveți o hartă cu orașele în care va fi difuzat filmul. Sper să ajungă în cât mai multe cinematografe din țară.

P.S

Mi-a plăcut mult și coloana sonoră. Cred că este semnată aproape în totalitate de Smiley

sursa foto: Poveste de dragoste

No Comments

Leave a reply