To top
6 Dec

Ricki and the flash – Check it out

Meryl Streep se reinventează din nou! Rolul din “Ricki and the flash” o aduce pe celebra actriță într-o nouă postură. De data aceasta o vedem într-o ipostază inedită, interpretând-o pe Ricki, o cântăreață controversată de muzică rock, care, în tinerețe, își părăsește soțul și cei trei copii pentru a-și urma visul de-a ajunge un star rock.

ricki-and-the-flash

Din păcate, cariera ei muzicală nu durează o veșnicie, iar piesele ei din anii ’70 nu mai sunt atât de bine primite în prezent.  Artista este nevoită să cânt acum cover-uri după melodiile lui Pink sau Lady Gaga pentru a supraviețui. Și, da! Chiar o vedem pe Meryle Streep interpretând piesele lui Gaga. Nu se descurcă deloc rău. Chiar am fost surprinsă plăcut de vocea ei…și, da, m-am documentat! Chiar ea cântă! Nu o dublează nimeni.

Rick (Meryl Streep) in TriStar Pictures' RICKI AND THE FLASH.

Lucrurile devin interesante când Pete (fostul soț al lui Ricki) o invită pe aceasta în Indiana pentru a-l ajuta să-i ridice moralul fiicei lor, Julie, care tocmai fusese părăsită de soț și încercase să se sinucidă. Important este faptul că rolul lui Julie este interpretat chiar de Mamie Gummer, fiica lui Meryle Streep. Asemănările dintre cele două sunt evidente și dau mare greutate filmului. Nu este, însă, prima dată când cele două joacă împreună într-un film. Mamie a mai apărut alături de mama sa în 1980, în filmul Heartburn.

ricki-and-the-flash

Vă recomand acest film nu doar pentru interpretările lui Meryle Streep și ale fiicei sale, ci și pentru morala filmului. Este interesant să vezi cum oamenii își recunosc greșelile trecutului și încearcă să îndrepte lucrurile, dar și cât de important este să iertăm și să mergem mai departe.

Alături de Meryle Streep și Mamie Gummer în acest film îl vedem și pe românul Sebastian Stan.

No Comments

Leave a reply