To top
9 Dec

Ronaldo – The Documentary – Nu crezi până nu vezi!

Nu mi-a plăcut niciodată în mod special de Cristiano Ronaldo, dar nici nu mi-a displăcut. N-am știut foarte multe lucruri despre el până să văd documentarul, iar după ce l-am văzut mi-am făcut o părere total diferită despre fotbalistul Cristiano Ronaldo.

12188006_512184142277727_1024303237355120294_o

Puțin știu că actualul atacant al lui Real Madrid deține nenumărate recorduri. A înscris aproape 500 de goluri până acum, dintre care 88 doar în meciurile din Champions League. Este cel mai bun marcator din istoria lui Real Madrid și a câștigat de trei ori Balonul de Aur (2008, 2013, 2014).

cristiano

Documentarul Ronaldo îl prezintă pe fotbalist așa cum nu a mai fost văzut niciodată și ne explică cum a ajuns să aibă atât de mult succes. Interesant este faptul că nu a avut o viață ușoară. S-a născut într-o familie foarte săracă. Tatăl său a fost alcoolic și a murit destul de tânăr, nu i-a fost alături prea mult timp. În schimb, mama sa apare destul de mult în documentar și, la un moment dat, chiar face o mărturisire impresionantă. Femeia a declarat că inițial a vrut să facă avort,  atunci când a aflat că e însărcinată cu Cristiano Ronaldo. Acesta are două surori și un frate.

cristiano junior

În prezent, atacantul lui Real Madrid își crește singur și cu foarte mult implicare fiul. Identitatea mamei copilului nu a fost dezvăluită niciodată. Cristiano este un tată mândru, care face tot posibilul să fie un exemplu pentru fiul său și să-i ofere tot ceea ce el nu a avut în copilărie. Nu lipsesc nici dezvăluirile despre cariera sa sau despre oamenii care i-au fost întotdeauna alături și i-au influențat evoluția.

cristiano ronaldo real

Premiera mondială a  filmului – documentar a avut loc la Londra, la Leicester Squre. La eveniment, Cristiano a venit împreună cu mama și cu fiul său și a făcute sute de selfie-uri cu fanii care au venit să-l susțină.

cristiano ronaldo's mom and sonCea mai importantă prezență de la eveniment a fost, însă, cea a lui Sir Alex Ferguson, antrenorul care a avut probabil cel mai mare impact asupra carierei lui Ronaldo.

sir alex ferguson

Aici aveți trailerul filmului. Vă recomand să-l vedeți indiferent dacă sunteți sau nu fani ai personajului principal. Recunosc că deși nu mi-a fost niciodată simpatic, acum îl privesc cu respect pentru ceea ce a realizat. Mai mult decât atât, filmul este realizat foarte bine. Se vede că s-a muncit și s-a filmat mult timp la el. Îmi place că vocea povestitorului este chiar a lui Ronaldo și că mărturiile lui și ale familiei sale sunt foarte sincere. Chiar sunt de apreciat pentru curajul pe care l-au avut când au vorbit despre greutățile din viața lor. Este cu siguranță un film motivațional pentru cei care se regăsesc în aceeași situație. Cristiano Ronaldo este dovada clară că se poate și că orice vis, indiferent cât de mare, poate deveni realitate.

 

No Comments

Leave a reply