To top
13 Dec

Seri de Poveste – Ateliere gratuite de lectură în prezența Alteței Sale Regale Principesa Margareta

Mansarda librăriei Cărtureşti Verona găzduieşte săptămâna aceasta un eveniment foarte frumos. Atât cei mici, cât şi cei mari  sunt aşteptaţi în fiecare seară, începând cu ora 19, la o serie de momente interactive, organizate de către Fundaţia Principesa Margareta a României. Intrarea este gratuită!

serile de lectură 9076447664131365605_o

Fiecare seară va fi una specială. La eveniment vor lua parte mai mulţi artişi şi bloggeri. Marian Râlea, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Dana Rogoz, Irene Arsene, Andreea Ibacka sau Mirela Rizea Marinescu sunt doar câţiva dintre ei. Toţi s-au alăturat acestui proiect pro bono şi vor fi acolo pentru a le aminti copiilor cât de importantă este lectura. Vor citi poveşti, vor cânta şi vor juca teatru alături de ei. Mai jos aveţi programul fiecărei seri…de poveste 🙂

serile de poveste

De la atelierele de lectură nu vor lipsi, însă, nici suprizele. Fiind un eveniment organizat de către Fundaţia Principesa Margareta a României sunt şanse s-o vedem şi pe Alteţa Sa Regală într-una dintre seri. Din experienţa mea, Prinţesa Moştenitoare nu ratează niciodată ocazia de a fi alături de cei mici în preajma sărbătorilor. Eu sper să vină cât mai mulţi copii la acest eveniment. E foarte important faptul că intrarea este gratuită şi că orice copil, indiferent de situaţia sa materială, poate avea parte de o seară plină de activităţi plăcute şi educative. Sper să ajungă informaţia la cât mai mulţi dintre ei.

Don’t forget! Sharing is caring!

 

No Comments

Leave a reply