To top
12 Feb

TED2016, în exclusivitate la Grand Cinema & More

Deschiderea sesiunii de conferinţe motivaţionale TED 2016 va fi transmisă anul acesta în exclusivitate la Grand Cinema & More, în data de 16 februarie, de la ora 21:00. Este pentru prima dată când conferinţa legendară va fi transmisă şi în cinematografele din toată lumea. Programul va debuta în data de 15 februarie în America de Nord și pe 16 februarie la nivel global, în Vancover, Canda, de unde va fi transmisă inclusiv în România, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City.

TED-Talks-Logo-1-870x350

Vă recomand acest eveniment pentru că am participat de câteva ori la conferinţele TedX organizate la Bucureşti şi mi-au plăcut foarte mult. Am descoperit mulţi oameni mişto acolo, care au realizat lucruri extrem de interesante atât în ţară, cât şi în străinătate. M-am bucurat să văd ca sala a fost plină de fiecare dată. Chiar am descoperit străini care au venit special la Bucureşti pentru a afla poveştile românilor noştri. Surprinzător a fost, însă, faptul că puţini dintre cei care au vorbit în cadrul acestor conferinţe sunt oameni cunoscuţi deja publicului larg din România. Sunt aleşi cu foarte mare atenţie de cei care organizează acest eveniment. Ideea este să-i inspire pe cei care vin să-i asculte și să-i facă să le calce pe urme. Din punctul meu de vedere un astfel de eveniment e mai bun decât orice vizită la psiholog. Imposibil să nu te regăsești în cel puțin una dintre poveștile expuse la conferință.

TED-2016_Grand-Cinema-More

Biletele pentru transmisiunea în exclusivitate a TED 2016: Dream din Vancouver, Canada sunt disponibile deja pe  http://grandentertainment.ro/.

Seara de deschidere a sesiunilor TED 2016 reprezintă oportunitatea ideală de a auzi poveştile celor mai mari lideri din diferite idustrii, dar şi de la laureaţi ai premiului Nobel, câştigătorii ai premiul Pulitzer şi actori celebri de la Hollywood.

 

Enjoy!

 

No Comments

Leave a reply