To top
29 Jan

The Finest Hours – Check it out!

The Finest Hours este unul dintre acele filme pe care trebuie să-l vezi dacă vrei să afli povestea unor personaje care au făcut istorie. Este o poveste reală, plină de suspans, care mi-a plăcut mai mult decât m-am așteptat. N-am mai fost de mult la un film la care oamenii să aplaude la final 🙂 🙂 🙂 🙂

Afis_The Finest Hours (websize)

Cea mai nouă producție Disney spune povestea celei mai importante operațiuni de salvare realizată vreodată de Garda de Coastă a Statelor Unite. O misiune imposibilă pe mare, prezentată într-un mod spectaculos. Practic, pentru realizarea acestui film a fost realizat un enorm petrolier T-2 și recreat un orașel din anii ’50. De altfel, filmările au avut loc în sud-estul statului Massachusetts şi de-a lungul coastei de sud a Bostonului, pentru a recrea cu fidelitate acținea filmului.

Atât personajele, cât și efectele speciale te vor ține în suspans până în ultimele minute ale filmului. Ceea ce mi-a plăcut, însă, cel mai mult este că în mijlocul acestei furtunii imposibile există și o poveste de dragoste ușor atipică pentru anii 50′, iar eroii filmului sunt niște oameni simpli care reușesc să-și învingă celei mai mari temeri pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit. Un profil psihologic în care, cu siguranță, mulți oameni se pot regăsi.

30911A4000000578-3416774-image-a-50_1453789576105

Distribuția nu este nici ea de ignorat. Chris Pine, Holliday Grainger sau Ben Foster sunt doar trei dintre actorii pe care îi puteți vedea în acest film. Mie mi-a plăcut în mod special de Casey Affleck, fratele lui Ben Affleck. Mi-am propus să-l urmăresc cu mult mai multă atenție după acest rol. O să înțelegeți la ce mă refer după ce veți vedea filmul.

56a920625661d.image

The Finest Hours este, începând de astăzi, în cinematografele din toată țara. Filmul poate fi văzut atât în format 3D, cât și la IMAX 3D și 4DX. Programul complet aici.

Enjoy!

 

 

Acțiunea se petrece în 50′

No Comments

Leave a reply