To top
2 Jan

The Martian – Matt Damon e genial!

Cred că tocmai am găsit actorul pe care il voi susține anul acesta la Oscar. Matt Damon este genial în The Martian și merită să câștige  de data aceasta Oscarul pentru cea mai bună interpretare într-un rol principal. M-am bucurat să văd că  fimul a primit deja trei nominalizări la Globurile de Aur.

gg-martian-film-header-02-front-main-stage

The Martian spune povestea astronautului Mark Watney, care, în urma unei misiuni imposibile pe Marte, reușește să supraviețuiască deși toată lumea îl consideră mort. Din păcate, resursele și proviziile îi sunt insuficiente așa că e nevoit să-și folosească la maximum ingeniozitatea pentru a rămâne în viață și a intra în contact cu cei de la NASA.

martian-gallery5-gallery-image

Personajul și interpretarea lui Matt Damon mi s-au părut geniale pentru că, deși este abandonat de echipajul său la milioane de mile distanță de casă pe o planetă unde nu există niciun fel de viață, nu îți inspiră milă, ci admirație, respect! Este un om inteligent, chibzuit, care își păstrează calmul și își calculează foarte bine fiecare mișcare. Filmul este o lecție de surpaviețuire!

Alături de Matt Damon în acest film îl mai vedem și pe românul Sebastian Stan, dar și pe Jessica Chastain, Jeff Daniels, Michael Pena sau Kristen Wiig.

martian-gallery22-gallery-image

The Martian este inspirat dintr-un roman SF – best seller, din 2012, scris de Andy Weir.

sursa foto: foxmovies.com

No Comments

Leave a reply