To top
30 Dec

The Revenant – Tom Hardy, mai bun ca Leonardo Dicaprio!?

Toată lumea vorbește despre rolul spectaculos pe care îl face Leonardo Dicaprio în “The Revenant” și nimeni nu spune nimic despre interpretarea lui Tom Hardy. Probabil că mulți nici nu știu că, alături de Leonardo DiCaprio, e un alt mare actor, Tom Hardy, care e genial! S-a transformat total pentru acest rol! Nici nu-l recunoști. Interpretarea sa este ireproșabilă și cred, sincer, că are șanse mai mari să câștige anul acesta râvnita statuetă de aur.

Premiere+20th+Century+Fox+Regency+Enterprises+s1YIMDDZx04x

Știu că este anul lui Leonardo DiCaprio și  că merită cu vârf și îndesat să câștige un Oscar! Merită premiul pentru cel mai bun actor chiar și pentru acest rol. Nu am ce să-i reproșez! A sângerat la propriu, s-a îmbolnăvit de hipotermie și a mâncat ficat crud de bizon pentru a avea cele mai bune reacții, dar tot de Tom Hardy mi-a plăcut mai mult. Recunosc că la unele scene cu Leonardo DiCaprio nici nu m-am putut uita integral și s-ar putea să fiu subiectivă, dar am dreptul la propria opinie. Sunt convinsă că cei care au văzut filmul mă înțeleg. Omul doarme într-o carcasă de animal și se luptă cot la cot cu un urs. Trebuie să ai un stomac foarte rezistent ca să vezi tot filmul.

revenant

Menționez că sunt cea mai mare susținătoare a lui DiCaprio și l-am admirat pentru foarte multe roluri. Chiar cred că cei de la Academia de Film American au făcut o mare nedreptate ocolindu-l în toți acești ani. Merita de mult să primească cel puțin o statuetă de aur.

revenant LEONARDO

The Revenant este cu siguranță unul dintre filmele care va câștiga cel puțin un Oscar anul acesta.  Pe lângă interpretările celor doi grei de la Hollywood, scenariul și regia au fost asigurate de Alejandro González Iñárritu, câștigătorul de anul trecut al Oscarului pentru cel mai bun regizor. Dacă ați văzut Birdman cu siguranță îi veți recunoaște stilul. Vă recomand să acordați ceva mai multă atenție scenei îi care Leonardo DiCaprio se luptă cu un urs.

Voi ce credeți? E acesta rolul pentru care DiCaprio merită să câștige Oscarul?

3 Comments

Leave a reply