To top
6 Jan

Therme București – Cel mai mare spa termal din Europa

Cel mai mare spa termal din Europa nu va fi în Roma, Viena sau Madrid, ci în Balotești, la doar 20 km de București. Deschiderea oficială va avea loc pe 14 ianuarie, în mai puțin de o săptămână.

Therme Bucuresti_ iulia ionescuTherme București se întinde pe o suprafață de peste 250.000 mp. Din câte am înțeles, apa termală este de o calitate similară cu cele din Băile Herculane sau Băile Felix. Piscinele sunt împrejmuite de palmieri și plante rare.  800.000 de plante exotice, 500 de palmieri şi 3000 de arburşti. Practic, începând cu 14 ianuarie ne vom putea bucura de un mic paradis termal, 365 zile pe an, la doar 10 minute de aglomerata noastră Capitală.

THERME IULIA IONESCU

Therme Bucuresti_3

Ceea ce mă bucură foarte tare este că piscinele vor fi alimentate exclusiv cu apă termală tratată, răcită și schimbată la câte 4 ore. Asta înseamnă că oamenii vor putea veni cu încredere aici și pentru efectul terapeutic al apei termale, nu doar pentru relaxare. Vestea bună este că și prețurile sunt destul de accesibile. Pentru câteva ore de răsfăț oamenii vor plăti între 39 lei și 64 lei.

Therme Bucuresti_1

Mă bucur tare mult că ne putem lăuda cu un astfel de loc. Cu ocazia asta am aflat și că Bucureștiul este al doilea cel mai mare oraș termal din Europa. Pe primul loc fiind Roma, cea mai veche Capitală termală din istorie.

 

No Comments

Leave a reply