To top
5 Dec

Welcome to Romania, ANSWEAR!

Cel mai mare retailer de haine din Polonia s-a lansat oficial în România!  Answear ne pune la dispoziție o gamă largă de produse. Magazinul online găzduiește peste 100 de branduri internaționale. Desigual, Lacoste, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY, Mango, Vero Moda, Adidas, Adidas Originals, Nike, New Balance, Levi’s, Lee Cooper sau Wrangler sunt doar câteva dintre brand-urile aflate acum “sub același acoperiș”.

ANSWEAR lansare in romaniaAnswear.ro este o platformă online de unde vă puteți achiziționa cu încredere produsele originale dorite. Brand-ul polonez este recunoscut la nivel mondial pentru calitate și servicii ireproșabile, dar și pentru promoții.

logo-2La înscrierea pe www. answear.ro pentru newsletter se oferă un voucher 50 lei cadou şi transport gratuit la cumpărăturile de peste 150 lei.

maxresdefault

Cea mai bună veste, din punctul meu de vedere,  care sunt o balanță veșnic nohotărâtă, este că produsele comandate pot fi returnate în maximum 30 de zile. Practic îți poți comanda acasă tot ce vrei să probezi pentru a te convinge că faci cea mai bună alegere și dacă nu-ți place ceva, le poți înapoia fără nicio problemă.

maxresdefault.ro

Sper că v-am dat suficient de multe motive să intrați pe ANSWEAR! Spor la cumpărături.

 

P.S

Nu ratați promoțiile de sărbători 🙂

No Comments

Leave a reply