To top
6 Oct

Zece sfaturi pentru contul de Instagram

Cei care mă cunosc știu că sunt extrem de pasionată de instagram și că sunt mereu la curent cu tot ce se întâmplă cu aplicația. Primesc și foarte multe întrebări despre instagram, iar în ultimul an am și pus în aplicare multe dintre trucurile despre care am citit în online pentru a-mi dezvolta contul. Unele dintre ele chiar au funcționat. Mai jos aveți câteva sfaturi pentru contul de Instagram, sfaturi care ar trebui să vă ajute să vă creșteți audiența pe rețeaua de socializare.

 1. Biografia este importantă! Let people know who you are and what you do! Fii creativ în descrierea pe care ți-o faci. Folosește emoticone în loc de cuvinte. Încearcă să spui cât mai mult în cât mai puține cuvinte.
 2. Nu mai folosiți filtrele din Instagram pentru a vă edita pozele.  Toți instagrammerii de succes folosesc acum cel puțin una dintre următoarele aplicații: VSCO; TouchRetouchLensDistortions Există numeroase tutoriale pe Youtube din care puteți învăța cum pot fi folosite aceste aplicații.
 3. Nu postați orice fel de fotografii pe Instagram. E important să vă alegeți o tematică și să o respectați. Mai jos aveți câteva astfel de exemple. Ultimele nouă fotografii sunt foarte importante pentru cei care interacționează pentru prima dată cu contul vostru de Instagram.
 4. Folosiți hashtag-uri, dar nu prea multe și nu uitați să adăugați și o scurtă descriere fotografiei.  E important să transmiteți și o anumită stare prin imaginile postate. O înșiruire de hashtag-uri nu o să vă ajute foarte mult în acest sens.
 5. Interacționează! Comentează! Dă like-uri, follow! Inspire! Dacă vrei să-ți crești cât mai repede contul e important să fii cât mai prezent. Să răspunzi constant la mesaje, să oferi cât mai multe like-uri, comentarii și să urmărești și tu alți instagrammeri la rândul tău. Încearcă să-ți construiești o comunitate.
 6. Nu te ascunde! Adaugă locația la fotografii! Dacă adaugi locații la fotografiile tale publice, acestea apar și în căutările instagrammerilor după anumite locații, iar cele mai reușite imagini din vacanțe sau locuri cât mai inedite atrag evident și alți followers.
 7. Folosește Instastories!  Nu trebuie să te filmezi neapărat pe tine pentru a avea succes pe instastories. Încearcă să fii cât mai creativ în video-urile postate. Acum există și aplicații pentru Instastories. Poți face hyperlase-uri, poți adăuga texte în tot felul de fonturi sau, mai nou, poți face și sondaje de opinie. Rezultatele sunt disponibile în timp real. Și aici este foarte important să folosești locația pe imagini și hashtag-uri. Datorită lor apari și în feed-urile publice de pe Instagram și ai șanse să fii remarcat de cine te aștepți mai puțin.
 8.  Tag people and brands in you’re posts! Eu abia acum am început să fac asta, dar am înțeles că rezultatele sunt foarte eficiente. Dacă o fotografie postată de tine este preluată de contul unui brand care are milioane de followers, sunt șanse foarte mari să îți crească brusc contul. Se pare că brandurile fac în general astfel de postări.
 9.  Nu face asta pentru bani! Do it because you love instagram! Mulți încearcă să-și crească acum cu disperare contul din dorința de a face la un moment dat bani din asta. Companiile cauta oameni credibili în social media, care sunt urmăriți de oameni care au potențial de cumpărare. Mai bine crești încet și sigur!
 10. Don’t forget to have fun.  Instagram este pentru mine o sursă nesfârșită de inspirație. Acesta este și motivul pentru care încerc să-mi păstrez cât mai curat feed-ul. Dacă nu mă crezi pe cuvânt, te invit să-mi dai follow și pe instagram pentru a vedea ce fac eu >>>>https://www.instagram.com/iulia.ionescu/?hl=en

sfaturi pentru contul de Instagram

Nu uitați că aștept sugestiile și părerile voastre și că îmi puteți da și un like pe facebook pentru a vedea și următoarele mele articole 😀

Love & hugs, 

I.I 😀

4 Comments
 • Cris

  De adaugat si ca e penibil, mai ales pt brand-uri, sa dea follow si, dupa ce le dai si tu, imediat sa dea unfollow. De parca ar spune “ look, look, I’m here, follow me! I follow you”. Si apoi “Ei, hai ca daca te-am convins, tu nu esti important, n-am chec sa-ti vad in feed pozele, plus ca e rusine mare sa se vada ca urmarsc multi oameni, sau efectiv ca am tehnici jalnice de PR”.

  October 6, 2017 at 20:59 Reply
 • Oana Dima

  Mai este și Snapseed-ul la prelucrarea fotografiilor. Eu îl folosesc și sunt extrem de mulțumită!

  October 11, 2017 at 20:56 Reply

Leave a reply